Restauratie van schilderijen en beschilderde objecten en ornamentlijsten

Reviews van Kunstrestauratie Rotterdam

Bekijk mijn reviews hier of op Google | U kunt ook hier uw review achterlaten

Als u een schilderij of kunstwerk laat restaureren, wilt u zeker weten dat het in goede, vaardige handen is. Ik hoop dat ik u met deze reviews daarover voldoende informatie geef. U kunt altijd contact opnemen voor verdere vragen.

Reviews via Google

Geef hier jouw review

Reviews via deze site

(nieuw per oktober 2023)

Restauratie schilderij

Rated 5,0 out of 5
19 februari 2024

Het schilderij was vuil en geel geworden door de rook. Martine heeft het vakkundig gerestaureerd en het schilderij is mooi opgeknapt. Tevens heeft zij de lijst gerepareerd.

Ben er heel blij mee!

Renée

Vakkundige restauratie van paneel en lijst.

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2024

Schilderij is prachtig geworden na schoonmaken en opnieuw vernissen. De lijst is ook gerestaureerd waarbij ontbrekende ornamenten nagemaakt zijn en weer toegevoegd.

Paul Weustink

restauratie schilderij

Rated 4,0 out of 5
14 november 2023

Een oud schilderij dat in erg slechte staat was, de verf liet bijna los en er waren lelijke restauraties, is door Martine heel mooi schoon gemaakt en hersteld. Fijn om nu te kunnen zien hoe de schilder het ooit bedoeld heeft. Heel blij met haar werk!

ilya

Vakkundige restauratie

Rated 5,0 out of 5
15 oktober 2023

In 2019 is een van onze schilderijen door Martine vakkundig gerestaureerd. Het betrof een groot schilderij met stevige waterschade en grote vlekken in het doek. Met haar expertise en vakkundigheid heeft Martine het schilderij weer in de originele staat kunnen brengen en het is dan ook weer een van onze pronkstukken in onze collectie.

Leo Jegen- Mauritshuis Willemstad

Zeer vakkundig en prettig om mee samen te werken

Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2023

Martine was erg behulpzaam en gaf zodanig toelichting dat ik mijn oude schilderij dat voor mij veel betekent, wel in haar handen wilde geven. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Linda